TASTE OF INDIA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 235 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Taste of India. Meer weten? Ontdek meer

18 jun 2024 om 12:43 Beste smaken en snelle levering.
16 jun 2024 om 14:24 Erg vet allemaal helaas en na paar uur kreeg ik flinke kramp ervan en groot deel van de nacht helaas op de wc doorgebracht.
8 jun 2024 om 16:38 Snel bezorgd. Beste butter chicken van DH. Tandoori kip was heerlijk, maar net te pikant voor ons.
7 jun 2024 om 16:31 Heerlijk warm was het eten toen toen het werd bezorgd. Goed en lekker eten en snelle bezorging
3 jun 2024 om 16:22 Thank you very much for extra daalsaag. It was tasty with rice.
3 jun 2024 om 3:54 We hadden de butterchicken besteld en het was erg lekker. De bezorging was ook lekker snel. 5 sterren
2 jun 2024 om 19:51 Lekker eten, snel bezorgd
25 mei 2024 om 16:04 Thank you for the amazing food. Everything was on point and exactly like Indian food should be!
25 mei 2024 om 15:59 het eten was warm en heerlijk. het was pittig zoals ik had verwacht. Het personeel met wie ik sprak was super lief en behulpzaam
23 mei 2024 om 21:28 Précis 17:10 mijn bestelling was gearriveerd Het was lekker en vers gemaakt zoals altijd Ik bestel wel vak van hun en ze makken altijd lekker en verse eten de beste gecertificeerde koekchef
23 mei 2024 om 21:04 I can’t say enough good things about the food taste and quality, so much care given to the packaging too, I ordered grill mix, it was literally bursting out of flavors, what a quality of ingredients. My 3rd order, and surely will order again.
21 mei 2024 om 22:01 DON'T ORDER HERE IF YOU HAVE A (NUT)ALLERGY! I ended up in hospital with an allergic reaction (anaphylaxis). The “verified” information about allergens is incorrect!